OMHEININGEN

Overweegt u om omheiningen in Heist-op-den-Berg of omstreken te laten plaatsen? Bij Jens Laeremans Graaf- Klinker- en Tuinwerken bent u aan het juiste adres voor houten of metalen poorten en draadafsluitingen voor uw terrein of tuin.

Onze firma is al heel wat bedrijven en particulieren van dienst geweest met totaaloplossingen op maat. Onze (houten) hekken en afsluitingen genieten de hoogste kwaliteit en zijn verkrijgbaar in diverse stijlen. Onze klantvriendelijke service krijgt u er gratis bij.

Na de installatie van uw poorten of hekwerk blijven wij bereikbaar voor eventuele vragen. Treedt er toch plots een defect op door stormschade of dergelijke? Dan komen wij zo snel mogelijk langs om uw omheining te herstellen, zodat ze zo snel mogelijk weer functioneert. Wij doen er alles aan om u 100% tevreden te stellen met onze diensten en met het eindresultaat. 

Bescherm uw privacy met een mooie afsluiting

U zit graag rustig in uw tuin of op uw terras zonder nieuwsgierige blikken van buren of passanten? U wilt uw honden of kinderen binnen houden, en ongewenste bezoekers buiten? Of u plant een gezellige barbecue met familie en vrienden en wilt dus in alle rust kunnen genieten van privacy in uw tuin? Dan is een stevige omheining, schutting of afsluiting geen overbodige luxe. Of u nu in de regio Heist-op-den-Berg woont of in Antwerpen, Limburg of Vlaams-Brabant, Jens Laeremans graaf- klinker- en tuinwerken komt vrijblijvend bij u langs om alle opmetingen te doen en samen met u te bespreken wat de mogelijke opties zijn. Ons doel is altijd om een evenwicht te vinden tussen schoonheid, functionaliteit en budget. Onze afsluitingen worden afgestemd op de stijl van uw woning en bieden op die manier een welgekomen esthetische meerwaarde. 

Alle materialen

Wij doen de voorbereidende grondwerken en plaatsen afsluitingen en omheiningen in allerlei soorten materialen. Zo kunt u kiezen voor een draadafsluiting, een houten tuinscherm, betonnen platen of steenkorven, ... elk met hun specifieke eigenschappen, voor- en nadelen. Sommige materialen zijn beter geschikt voor de afsluiting van een terras, andere zijn dan weer ideaal voor een weide, een tuin of een groter terrein. Wij geven u graag deskundig advies en helpen u bij uw keuze. 

Contact

Misschien wilt u nog een stapje verder gaan en naast het plaatsen van omheiningen ook klinkerwerkentuinwerken of grondwerken laten uitvoeren? Vraag dan gerust een gratis offerte aan zodat u alvast een idee heeft van de kosten die u zult maken.