Tuin of klinkerwerken
Wij komen graag bij u langs om de werkplek te inspecteren.

Eén aanspreekpunt

Jens Laeremans graaf-, klinker- en tuinwerken voor een transparante aanpak en dat heeft uiteraard voordelen. Met slechts één aanspreekpunt spelen we kort op de bal en kunnen we meteen anticiperen op de vragen van onze klanten.

Klantentevredenheid

Jens voert alle werken zelf uit en staat altijd klaar om zijn klanten advies op maat te geven. Wij zoeken samen met de klant naar de meest efficiënte oplossing en doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen en uiteraard ook te houden.

Verzorgd werk en correcte service

Jens Laeremans graaf-, klinker- en tuinwerken kiest voor een kleinschalige aanpak en dat heeft uiteraard voordelen. Met slechts één aanspreekpunt spelen we kort op de bal en kunnen we meteen anticiperen op de vragen van onze klanten.

Over ons

Uw vakman voor graaf-, klinker en tuinwerken

Jens Laeremans GKT doorkruist Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant om tuinwerken en klinkerwerken uit te voeren en om afsluitingen en omheiningen te plaatsen. Jens voert alle werken zelf uit en staat altijd klaar om zijn klanten deskundig advies op maat te geven.

Wij zoeken samen met de klant naar de meest efficiënte oplossing en doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen en te houden. Nadat onze voorbereidende (grond)werken afgerond zijn, kan de aankleding van uw tuin of domein echt beginnen. De nauwkeurige grondwerken van professional Jens Laeremans zijn volgens ons essentieel bij elk project in uw tuin!

Eén aanspreekpunt als troef

Jens Laeremans graaf-, klinker- en tuinwerken kiest voor een transparante aanpak en dat heeft uiteraard voordelen. Met slechts één aanspreekpunt spelen we kort op de bal en kunnen we meteen anticiperen op de vragen van onze klanten. Bovendien verloopt de communicatie op die manier veel vlotter en transparanter. 

Verzorgd werk en correcte service

Jens Laeremans graaf-, klinker- en tuinwerken slaagt erin verzorgd en kwaliteitsvol werk te leveren en alle gemaakte afspraken moeiteloos na te komen. Het bedrijf uit Heist-op-den-Berg hecht immers veel belang aan correcte afspraken zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Bovendien maken we er een punt van om na de werken alles piekfijn achter te laten. 

Onze diensten

MACHINALE WERKEN

MACHINALE WERKEN

We kunnen zowel mini-graafwerken als -tractorwerken uitvoeren. Grondwerken zoals graafwerken voor het aanleggen van uw vijver of zwembad, of uw oprit of terras, zijn onze specialiteit. Lees meer
TUINWERKEN

TUINWERKEN

Als u altijd al gedroomd heeft van een tuin die piekfijn in orde is, of van een complete of gedeeltelijke make-over ervan, dan zijn wij de ideale partner om u op weg te helpen bij het realiseren van die droom. Lees meer
KLINKERWERKEN

KLINKERWERKEN

Onze kwalitatieve klinkers zijn stevig en zorgen bovendien voor een mooie uitstraling van de bestrating, zeker wanneer ze geplaatst worden door een echte vakman zoals Jens Laeremans. Lees meer
OMHEININGEN

OMHEININGEN

Overweegt u om omheiningen in Heist-op-den-Berg of omstreken te laten plaatsen? Bij Jens Laeremans bent u aan het juiste adres voor houten poorten en draadafsluitingen voor uw terrein of tuin. Lees meer

Graag meer weten?

Heeft u nog vragen over tuin- en klinkerwerken? Wilt u omheiningen laten plaatsen? Of wilt u een afspraak maken voor een bezoek ter plaatse? Neem dan zeker contact met ons op. Wij komen vrijblijvend langs om uw wensen en verwachtingen te bespreken en de nodige opmetingen te doen. Daarna ontvangt u van ons een gratis offerte. Keurt u deze goed? Dan gaan we meteen voor u aan de slag.

GRATIS OFFERTE
call-to-action