MACHINALE WERKEN

Een goed begin is het halve werk, menen we bij Jens Laeremans Graaf- Klinker- en Tuinwerken uit Heist-op-den-Berg. We kunnen dan ook uw tuin of het gebied rond uw woning perfect in orde brengen met onze moderne machines.

In het kader van tuin- en klinkerwerken of als aparte dienstverlening kunt u onze firma inschakelen voor diverse machinale werken in Heist-op-den-Berg en omgeving. We kunnen zowel mini-graafwerken als -tractorwerken uitvoeren. Grondwerken zoals graafwerken voor het aanleggen van uw vijver of zwembad, of uw oprit of terras, zijn onze specialiteit. Zoekt u een partner om uw verwilderde bouwgrond proper te maaien? Of mag uw weide of veld met hoge begroeiing onder handen genomen worden? Eén adres! Jens Laeremans

Mini-graafwerken

Een mooie tuin vereist een nette ondergrond. Een tuin kan echter snel transformeren in een dor domein waarop geen leven meer mogelijk is. Wanneer u vooraf investeert in nauwkeurige grondwerken, zult u echter gespaard blijven van dergelijke ongemakkelijkheden. Jens Laeremans graaf-, klinker- en tuinwerken beschikt over de nodige professionele machines om onder andere mini-graafwerken te realiseren. U kunt ons inschakelen voor toepassingen zoals het uitgraven van opritten en terrassen, het graven van sleuven voor nutsleidingen, de opkuis van tuinen en gronden, het nivelleren van tuinen en andere 'kleine' graafwerken. 

Mini-tractorwerken

Verder hebben we alle machines, materialen en technische knowhow in huis om mini-tractorwerken uit te voeren in de ruimere omgeving van Heist-op-den-Berg. We kunnen u op het veld onder andere helpen met klepelmaaien, frezen, rotoreggen, … Laat Jens Laeremans Graaf- Klinker- en Tuinwerken uw domein frezen en nadien rotoreggen ter voorbereiding van het aanleggen van een propere gazon zodat u 100% zeker kunt zijn van een feilloos resultaat. Tijdens al onze werken hanteren we een stipte en professionele werkhouding, en uiteraard proberen we de eventuele overlast van de werkzaamheden tot een absoluut minimum te beperken. 

Contact

Heeft u interesse in onze service voor machinale werken? Neem dan gerust contact op met Jens Laeremans Graaf- Klinker- en Tuinwerken voor meer info. We helpen u met plezier verder.