VERHARDINGEN

Wilt u een firma vinden die kwaliteitsvolle klinkerwerken in Heist-op-den-Berg of in de ruimere omgeving uitvoert? Kies dan voor het vakmanschap van Jens Laeremans graaf-, klinker- en tuinwerken.

Met oog voor detail en de nodige jaren ervaring, plaatsen wij uw tuinpad, oprit of terras. Onze kwalitatieve klinkers zijn stevig en zorgen bovendien voor een mooie uitstraling van de bestrating, zeker wanneer ze geplaatst worden door een echte vakman zoals Jens Laeremans. Het leggen van klinkers vraagt expertise en handigheid, en dat is precies waarin we uitblinken. Wij garanderen u dan ook dat een investering in het aanleggen van uw oprit of terras een absolute meerwaarde betekent voor uw woning. 

Aanleg van tuinpaden, opritten en terrassen

Heeft u zopas een nieuwbouw van de grond getild, maar is uw oprit, terras of tuinpad nog niet aangelegd? Of heeft u uw oprit, terras of tuinpad door de jaren heen wat verwaarloosd en zijn ze dus aan vervanging toe? In al deze gevallen kan Jens Laeremans Graaf- Klinker- en Tuinwerken u probleemloos verder helpen. Dit professionele bedrijf uit Heist-op-den-Berg gaat aan de slag met verschillende soorten klinkers en siergrind, eventueel in combinatie met grindstabillisatiematten. 

Perfecte basis voor tuinaanleg

Als u klinkerwerken wilt laten uitvoeren in uw tuin, dan zorgen wij ervoor dat ze perfect worden uitgevoerd. Als ervaren tuinaannemer is Jens Laeremans Graaf- Klinker- en Tuinwerken van alle markten thuis en blinkt hij uit in onder andere het aanleggen van opritten en terrassen. We beschikken over alle machines om uw grond perfect voor te bereiden en om een duurzame oprit of terras te plaatsen waar u nog lang van zult kunnen genieten. Uiteraard doen we dat alles binnen uw budget en met uw wensen en voorkeuren in gedachten. Stiptheid, netheid en kwaliteit zijn slechts enkele pijlers die wij hoog in het vaandel dragen, en die we telkens opnieuw inzetten om u te helpen aan een schitterende bestrating in uw tuin. 

Contact

Jens Laeremans Graaf- Klinker- en Tuinwerken uit Heist-op-den-Berg is ook ervaren in het plaatsen van boordstenen in arduin of beton. Interesse in klinkerwerken of in één van onze andere activiteiten waaronder tuinwerken, regenwaterrecuperatie en het plaatsen van omheiningen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!